5 januari 2012

sry...

Inte lyckats skriva så mycket. Har varit soffliggande i tre dar nu tror jag. Druckit blåbärsoppa och kollat på Pewdiepie är allt jag har orkat. Orkar knappt blogga heller.
Jag försökte faktiskt blogga igår och la upp ett inlägg, men jag vete fan vad som hände för det är spårlöst försvunnet...
(det tråkiga var att det var mycket längre än det här)

Jajajajajaja, så fort jag mår bra:
  • Det gör inte ont när jag sväljer
  • Jag sopptar inte slämm
  • Jag hostar inte när jag andas
  • Min halsmandlar är inte det minsta gula
  Först DÅ lovar jag att det ska hända saker. Vad är det annars för mening att ha en blogg?                                                

2 januari 2012

tyvär blev det ingen träning idag. Anledning:

Vaknade imorrse och hade sjukt ont i halsen. Mamma blev orolig och kollade om jag var svullen eller liknande. Hon tog en ficklampa och tittade ner i halsen. Det såg ut som om hon hade hört Rebecka Black sjunga. Jag tittade själv och gjorde exakt samma minn.
Jag såg en svart klump vid min högra halsmandel. Jag nästan skrek och stängde munnen på en gång. Men jag tog en topps och petade på skiten, när jag tog ut den var det blod på den.
Mamma ringde runt och det slutade med att jag fick duscha, klä på och sätta mig i bilen. Vi åkte till nån akutmotagning där dom kollade och tog prover. Det vissade sig att jag har en "blodblåsa" på halsmandeln. Dom gjorde ingenting åt den och om det skulle bli värre skulle vi kontakta sjukhus.

Som tröst åkte mamma och jag till Lager 157 och shoppade lite. Sen för att lägga plåster på såren åkte vi till McDonald's. Jag tog Happy Meal av ända anledningen: Leksaken. Tydligen har dom ponies just nu! Jag fick Appeljack. Men jag kunde inte äta allt. Det gjorde till och med ont när jag drack min läsk.

När vi kom hem kollade vi i min mun igen, och håller på att spy för att blåsan är vit. Vi tror att det har gått håll på den eller att den håller på att läka. Men jag har inte lika ont längre iaf....
Possitiva med det hela: Det går jättebra att äta gröna gelé grodor ^^

(bild på AJ)

1 januari 2012

Nytt år - Ny blogg




Hej Hej! JAG STARTAR EN BLOGG!
*host host* Jaja....

Är riktigt trött idag p.g.a en jävla katt som ville in i rummet där jag sov så den kraffsade (stavas det så? XD) på dörren och försökte gräva sig in under dörren... det gick inte, och den här jäveln hade tålamod.
But don't get me wrong, jag älskar katter, men inte när dom väcker mig....

Nyår firades i alla fall med pomac (stavas det så?? O.O) tillsammans med Han och en massa barn :P
Inget intressant egentligen >.<
Jaja, ska typ börja träna i morgon. Ska bli av med magen innan det här året är slut! *nyårs löfte*
Har många nyårs löften, men jag tar dom som dom kommer ^^
Skriver förhoppnigsvis något intressantare imorgon, ses då!